Colecția Calbau x Ilie Năstase.

Creat pentru bărbatul modern, dezvoltat cu atenție la detaliu, crescut pentru a deveni de neuitat, brandul Calbau nu se teme să împrumute de la legende vii ale masculinității moderne pentru a continua drumul deschis de acești pionieri spre calitate și originalitate românească. Inspirația noastră de astăzi poartă un nume pe care nimeni nu-l poate trece cu vederea - legendarul Ilie Năstase semnează noua colecție capsulă Calbau X.  

O legendă vie.

E întotdeauna dificil de amintit că România secolului XX a cunoscut puține bucurii și clipe de recunoștință pentru istoria sa, pe atunci, ca și acum, tulbure și marcată de o incertitudine și rigiditate însingurante. Într-o societate rece și lipsită de încredere, eroii noștri veneau din medii diferite, purtau nume și culori diferite, însă se întruneau întotdeauna în aceeași arenă a gloriei și mândriei de țară - arena sportului. 

Ne putem aminti o sumedenie de nume notabile din lumea sportului românesc urmând anilor '50, însă puține vor avea un ecou asemănător legendarului ”Mr. Năstase”. Vreme de mai bine de un deceniu, Ilie Năstase a rămas în picioare pe podiumul ridicat pe zgură, purtând numele României pe întreaga hartă a globului, aducând țării sale titluri și laude, sfărâmând topuri, luptând împotriva regulilor rigide, cu atât de multă tehnică cât și hotărâre, mânat întotdeauna de refuzul pătimaș de a rămâne uitat.

Mr. Năstase

Agil, dârz, cu un stil de joc teribil de inteligent și o ambiție de neegalat, Ilie Năstase a devenit ușor modelul bărbatului modern al decadei '70. Aflat la vârful carierei sale și dovedindu-se un jucător surprinzător de versatil pe cât de prolific, câștigând chiar și până la 17 turnee într-un singur sezon, figura lui Ilie Năstase începea să fure cu certitudine măsurată titlurile de știri ale zilei. Iubind provocările sportive aproape la fel de mult ca și viața publică, cu o prezență pe teren atât jucăușă și ireverentă pe cât de calculată și tehnică, cu o dragoste neascunsă pentru public și pentru sportul nobil, Ilie Năstase nu a fost niciodată un bărbat care se mulțumește cu locul doi. O adevărată legendă a masculinității moderne, tenismenul a știut să lupte pentru ceea ce e al lui, a trudit pentru a se așeza în paginile istoriei și a știut să apere ce e al lui, fără să se teamă de drumul său, de vocea sa sau chiar uneori, de controversă. Rămâne legendar momentul când, cu mândrie și cu respect de sine, fără să fie nevoie de rachetă, fileu sau minge, tenismenul a câștigat una dintre cele mai notabile lupte ale carierei sale, atât pentru sine, cât și pentru toți viitori săi colegi de zgură - momentul în care, strigat simplu, școlărește, de către arbitru la Wimbledon, în 1977, ”Năstase, la avantaj!”, tenismenul a ridicat glasul și a cerut să îi fie recunoscut cu respect numele, care a dat și titlul autobiografiei sale, ani mai târziu - 

”Mr. Năstase”.  

Colecția Calbau x Ilie Năstase

Brandul nostru a fost gândit înainte de toate pentru bărbat. Pentru bărbatul modern, care înțelege valorile vremurilor noastre rămânând, în același timp, fidel masculinității sale. Colecția noastră capsulă se adresează întocmai acestui spirit plin de mândrie și ambiție a bărbatului modern, elogiind una dintre cele mai de seamă personalități sportive. Este o onoare să putem lucra alături de Ilie Năstase, un bărbat care ne-a făcut pe mulți să ne simțim mândri că suntem români, un bărbat care a pornit o tradiție a succesului românesc în acest sport nobil și care a ajutat, în momente dificile ale țării noastre, la punerea acesteia pe hartă și câștigarea respectului Europei și, mai apoi, al întregii lumi. Aceasta este și misiunea noastră.

Tricou Polo Calbau x Ilie Năstase

Tricou Polo Calbau x Ilie Năstase

Tricou sport polo, calitate premium, brodată în fir superior cu imaginea legendarului I. Năstase în atelierele Calbau.

Șapcă Albă Calbau x Ilie Năstase

Șapcă Albă Calbau x Ilie Năstase

Șapcă tenis clasică, perfectă pentru vară, brodată cu semnătura legendarului I. Năstase în atelierele Calbau. 

Tricou Brodat Calbau x Ilie Năstase

Tricou Brodat Calbau x Ilie Năstase

Tricoul clasic Calbau, din bumbac mediteranean, brodat cu figura legendarului I. Năstase în atelierele Calbau.

Aceasta este și misiunea noastră.

Am învățat că prin truda pentru calitate, prin muncă, ambiție, stăruință, speranță și, mai ales, sudoare, putem oferi lumii nu doar articole de lux, ci și experiențe de neuitat și un loc într-o comunitate de oameni care înțeleg importanța respectului, a calității, și mai ales a încrederii. Dacă e ceva ce am învățat de la eroul tenisului românesc este că, uneori, cu suficientă muncă, dăruire și o voce puternică, un nume devine mai mult decât un nume. Un nume poate deveni o legendă.

E misiunea noastră să înscriem Calbau pe hartă. Prin calitate, și prin grija pentru corp.

Mai mult?

Suntem deosebit de mândri să fi avut șansa de a lucra cu incredibilul Ilie Năstase și avem încrederea că prezenta colecție va stârni interesul tuturor fanilor sportului și calității textile deopotrivă, astfel încât suntem deja pregătiți să ne golim rafturile. Până atunci, nu uitați că restul produselor Calbau sunt mereu disponibile în magazinul nostru online. 

Aruncați doar o privire. S-ar putea să găsiți ceva care să vă fure atenția!