FAQ

1. Ce este CALBAU?

Născut din necesitatea de a reduce spațiul dintre basic și inaccesibil, Calbau este un brand tânăr de lenjerie de corp și îmbrăcăminte pentru bărbați. Un scroll lung și obositor prin piața imediată a articolelor de îmbrăcăminte pentru bărbați ne-a lăsat adesea nemulțumiți. Această nemulțumire a fost, într-un final, scânteia care a aprins un țel de a ajunge un brand de top în România, oferind bărbatului modern articole premium în sfârșit accesibile.

2. Am nevoie de un cont pentru a plasa o comandă?

Sigur că nu. Oricine poate naviga liber și comanda articolele preferate fără a se înscrie la nimic de pe site-ul nostru. Vă încurajăm, totuși, să vă creați un cont, deoarece asta asigură păstrarea articolelor în coș pentru mai mult timp și vă asigură, de asemenea, participarea la numeroasele noastre oferte periodice. De asemenea, a fi primul care aude despre promoțiile și noile noastre colecții nu poate fi un lucru atât de rău. 

3. Cum știu care este mărimea potrivită pentru mine?

Înainte de a cumpăra oricare dintre produsele noastre, asigurați-vă că aruncați o privire la tabelul de dimensiuni pe care l-am pus la dispoziție în pagina de produs, dar și în subsolul paginii web. Ne-am luat tot timpul necesar pentru a decupa, coase, testa și măsura totul de mână, toate în conformitate cu mărimile europene standardizate. Prin urmare, vă putem asigura că toate mărimile noastre pot fi citite ca true-to-size. Un Calbau mărimea M va fi același M pe care îl puteți găsi la competitorii noștri. Am muncit mult ca să-ți fie ușor să alegi.

4. CALBAU expediază și în afara granițelor?

Desigur. Transportul internațional a fost unul dintre obiectivele noastre principale de la pornirea acestui brand, precum și una dintre cele mai mari dureri de cap. Colaborăm cu companii de transport de top din industrie pentru a ne asigura că produsele dumneavoastră ajung într-un timp scurt, curat și necostisitor. Trebuie notat că, din cauza politicilor comerciale internaționale, anumite țări pot fi afectate de taxele de import. E neplăcut și pentru noi, dar mâinile noastre sunt legate.

5. Pot returna lenjeria CALBAU?

Nu. Din păcate, deși suntem complet în favoarea returului de produs, politicile noastre de retur nu se aplică și articolelor marcate ca lenjerie intimă sau costume de baie, strict din rațiuni sanitare. Vă rugăm să urmăriți cu atenție instrucțiunile și documentația noastră înainte de cumpărare, deoarece nu vă putem fi de mare ajutor daca doriți să returnați anumite articole în urma primirii acestora. 

6. Care este politica de retur CALBAU?

Toate politicile noastre și notele juridice sunt publice, în secțiunea de subsol a site-ului nostru. Le vom actualiza periodic, așa că luați-le la fel de în serios ca și cuvântul nostru. Pentru moment, fiți siguri că puteți returna toate articolele de îmbrăcăminte care nu servesc ca lenjerie intimă sau costum de baie.

7. Cum am grijă de lenjeria mea intimă și de articolele de îmbrăcăminte?

Toate produsele noastre au o rutină personalizată de îngrijire înscrisă pe etichetă. Asigurați-vă că citiți eticheta cu atenție și urmați pașii descriși pe aceasta. În general, sfătuim spălarea la nu mai mult de 40°C, călcatul la o temperatură joasă și evitarea uscătorului electric. Nu stoarceți prea tare la clătire și uscați pe o suprafață plană. Acum ar trebui să fiți mândrii deținători ai unui produs durabil. Oferiți-i aceeași grijă pe care i-o oferim în atelierul nostru.

8. De unde provin materialele CALBAU?

Ne bucurăm că ați întrebat. Toate țesăturile Calbau sunt produse în Italia și Franța, dintre care preferatul nostru este bumbacul mediteranean. Luxos, mătăsos și rezistent, acesta reprezintă mai mult de 90% din compoziția textilă a produselor Calbau.

9. Ce ar mai trebui să știu?

Avem noutăți mereu. Abonați-vă la newsletter-ul nostru și veți fi primii care vor afla.