Fii parte din povestea CALBAU

Calbau nu este doar un brand de îmbrăcăminte. Creat la sfîrșitul anului 2019 de către o echipă care crede în responsabilitate, colaborare, confort, bunătate și, mai mult decât orice, în grija pentru corp, Calbau este o comunitate de oameni care se reunesc cu o misiune comună - aceea de a asigura nevoile și de a educa dorințele bărbatului de azi.

Problema

Omul modern lucrează zi de zi, fără încetare. Aleargă, muncește, transpiră, adună, vânează, se recompune, face un deal bun, se încruntă, cheltuiește energie, riscă, câștigă, împarte, dă mâna, stă în mașină se luptă cu traficul, ajunge la serbarea copilului său. Totul pentru cei dragi, niciodată pentru el. Omul modern e obosit, iar corpul lui are nevoie de grijă.

Povestea noastră

Înainte să punem lucrurile în mișcare, și noi ne-am surprins angrenați în același ritm arzător al acestei lumi aprige ca o cursă. Prinși în focurile vieții de antreprenori, am simțit aceeași oboseală apăsând pe umeri. Apelurile târzii nu încetau niciodată, dar erau binevenite. Casa a devenit un birou, cafeaua a devenit tot mai mult stătută și rece, întâlnirile continuau să își facă locul în program, termenele erau mereu amânate, cina târzie a fost din ce în ce mai des înlocuită de gustări scurte și comenzi reci. Iar corpurile noastre resimțeau toată această presiune. 

E nostim de cât de puțin este nevoie de fapt pentru a face un pas înapoi, a respira, și a ne reaminti că nu suntem invincibili. O ceașcă de cafea caldă poate schimba o lume întreagă. O fereastră deschisă asupra unui oraș care preț de câteva secunde stă nemișcat. Afundatul relaxat în confortul scaunului de birou în vreme ce te feliciți în liniște pentru un alt proiect terminat. Aceste mici momente îți alcătuiesc ziua și te țin în picioare. Aceste mici guri de aer care vă reamintesc să vă revizitați din când în când sinele, așa cum ați face-o cu un prieten, și să întrebați cum mai merge.

 

Pentru noi, au fost simple piese de îmbrăcăminte. Un tricou vechi care ne amintea de ”acasă”, o pereche veche de pantaloni de alergat demodați care ar fi putut aduce înapoi confortul atunci când termenele păreau să ocupe jumătate din apartament. Atunci ne-am dat prima dată seama de cât de puțin e nevoie ca să oferi puțină grijă trupului tău. Dar am putea-o face într-un mod educat, durabil și elegant în același timp?

 

 

Misiunea noastră

Pe scurt, chilotul.


Ne-am trezit în mijlocul unicului task de a recrea acel sentiment de intimitate și căldură, fără a încerca să ieșim din tipar cu modele violente și paternuri flamboiante. Nu! Am vrut să găsim cele mai bune țesături de pe piață și pur și simplu să croim un articol de îmbrăcăminte care ar putea ține ani întregi și care să vă facă să vă simțiți întotdeauna ca acasă doar purtându-l. Așa ne-am oprit la articolele de îmbrăcăminte și mai apoi, desigur, la lenjerie intimă. Există puține lucruri mai discrete, intime și personale decât o pereche incredibil de confortabilă de chiloți, și eram deja frustrați de oferta sărăcăcioasă de pe piața din țară. 

Bumbac mediteranean

Ne-am gândit pe scurt că într-o mare de culori neatent asortate și paternuri violente, am putea lua o poziție, dacă am reuși să găsim măcar un mod de a oferi un design curat, elegant, minimalist, alături cel mai bun bumbac disponibil. Am început căutarea de aici, și cu aceste prime mostre de bumbac mediteranean rafinat, țesut cu grijă în sudul Franței și Italiei - decizia noastră a fost luată. 

Urma să începem mica noastră afacere deciși să readucem confortul în viața de zi cu zi a bărbatului modern, folosind doar ceea ce este totodată necesar și suficient. A fost doar un gând la început, acum doar câteva luni, un gând care a crescut acum într-un magazin de boxeri și chiloți.

Vă mulțumim că faceți parte din călătoria noastră și că v-ați răpit puțin timp pentru a citi scurta noastră poveste. Suntem aici din dorința de a provoca piața virulentă de astăzi cu calm, grijă și răbdarea necesară unui meșteșug atent. Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru ceea ce promitem că sunt cele mai rare actualizări cu putință privind modul în care ne extindem proiectele viitoare din calendarul nostru, iar dacă vă bucurați de munca noastră de până acum, sprijiniți brandul și oferiți-vă niște grijă cu o comandă sau două. Exclusiv pe calbau.com