Politica de retur

Calbau acceptă retururi, cu excepția articolelor achiziționate la un preț redus, precum și a tuturor articolelor de lenjerie. Desigur, aceste articole sunt vânzare finală și nu pot fi returnate. Pentru a fi eligibili pentru returnare, articolele trebuie să nu fie deteriorate, neutilizate și expediate înapoi împreună cu ambalajul original și toate etichetele originale atașate în termen de 30 de zile de la data expedierii.

Articolele cumpărate la vânzare sunt eligibile numai pentru schimb. Dacă clientul alege să facă schimb pentru un articol evaluat la un preț mai mare, este rugat să contacteze clientservice@calbau.com pentru a stabili metoda de plată și alte soluții.

Rambursările la articolele cu prețuri complete vor fi creditate pe cardul original care a fost utilizat pentru achiziționare, cu excepția taxelor de transport. Suntem capabili să oferim rambursări și schimburi pentru articolele achiziționate prin magazinul nostru online. Politicile menționate anterior nu se aplică magazinelor de cărămidă și mortar sau partenerilor noștri de cărămidă și mortar.

Pachetele de retur ar trebui să fie expediate de la un furnizor care nu colectează și poate fi urmărit, cum ar fi UPS sau FedEx, iar costurile de expediere nu trebuie acoperite de calbau.com. Vă rugăm să rețineți că fiecare client este el însuși responsabil pentru costurile de transport, impozitele și completările cu privire la expedierea articolului înapoi la atelierul nostru. Rugăm fiecare client să se informeze minuțios înainte de a angaja un profit.

Calbau își rezervă dreptul de a refuza returnarea / schimbul / rambursarea oricărei sau tuturor mărfurilor care nu respectă politicile descrise mai sus.

Pentru orice întrebări sau informații suplimentare cu privire la retururi sau schimburi, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la customerservice@calbau.com.

Mulțumim!